Rakías

Norske Skovkatte

 

 

IC DK Elkington's Kaya Kiara

Født d. 21/3 2001
Mor: Laksjøen's Synne
Far: Gismo 00-21
Farve: Sort makreltabby m. hvidt - nfo n 09 23

Stamtavle

Kuld: A ; C ; E

 
 

Kiara fik vi, fordi fordi vi blev så glade for at have kat, at vi syntes det ville være en god idé, hvis Ranza fik en legekammerat. Vi fik hende fra Lone Elkington i juni måned 2001.

Kiara er en kraftig og robust bygget kat, med en lækker pels. Hun er meget kælen - en rigtig puttepige. Det bedste sted for hende er vores seng, hvor hun troligt sover i benenden, når hun får lov til det. Hun kan også være en rigt skurk. Fx har vi en regel om at katte på bordene er strengt forbudt. Derfor har hun fundet ud af at hoppe op oven på køkkenskabene og sidder gerne der og kigger ned på os. "Jeg er jo ikke på bordet", synes hun næsten at sige. Hun synes også det er meget spændende hvad der foregår i naboens have. og nyder at haven er indhegnet, så hun kan følge med i det hele, når hun er udenfor.

Kiara har en stor appetit. Hun spiser alt fra vandmelon til rugbrødsmadder, hvilket også har gjort at hun efterhånden lever på en evig slankekur. Hun kender ikke begrænsningens kunst og sluger hurtigt sin egen aftensmad, for derefter at forsøge at stjæle noget fra de andre: "Åh, jeg er så glad for mad..." 

Kiara er en god og kærlig mor for sine killinger. Hun elsker at ligge i fødekassen og passe på dem, og når de bliver større deltager hun ivrigt i deres leg - samtidig med at hun sørger for at sætte de fornødne grænser. Hun har haft to kuld med DK Killix Kalahari og et kuld med vores egen Balthazar.
 

Kiara har klaret sig udmærket på udstillinger som voksen. Se her.